Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Nic nez pravda / The Whole Truth (2016)(CZ) = CSFD 57% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Nic nez pravda / The Whole Truth (2016)(CZ) = CSFD 57% Názov:Nic nez pravda / The Whole Truth (2016)(CZ) = CSFD 57% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:1.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-06-13 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : CZE  2.0
    Titulky : NE
    Žánr : Drama / Thriller
    Rok vydání : USA, 2016
    Délka : 1 hod  33 min
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/390467-nic-nez-pravda/prehled/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt3503406/



    Režie : Courtney Hunt
    Scénář : Nicholas Kazan
    Kamera : Jules O'Loughlin
    Hudba : Sacha Galperine, Jevgenij Galperin
    Producenti : Anthony Bregman, Kevin Scott Frakes
    Střih : Kate Williams
    Scénografie : Mara LePere-Schloop
    Kostýmy : Abby O'Sullivan


    Hrají : (Keanu Reeves - ), Gugu Mbatha-Raw, Renée Zellweger, Jim Belushi, Gabriel Basso, Jackie Tuttle, Mattie Liptak, Lucky Johnson, Jim Klock, Christopher Berry, Ritchie Montgomery, Nazeema Bartek, Scott Everett Nichols, Jason Kirkpatrick, Thomas Francis Murphy, Sadarias Harrell, Bob Walker, John L. Armijo, Lara Grice, Chris Angerdina, Nicole Barré



    OBSAH : Mike je obžalován z vraždy otce. Jeho obhájcem je rodinný přítel Richard, který dělá vše pro to, aby ho osvobodil. Richardova asistentka však postupně odhaluje skutečnou pravdu...

    Sedmnáctiletý Mike Lassiter je obžalován z vraždy vlastního otce Boona Lassitera, bohatého právníka. Obhajovat ho bude rodinný přítel Richard Ramsay, který však má poněkud ztíženou práci, protože Mike nemluví ani s ním, a to i přesto, že tím riskuje vězení. Ramsay si k případu pozve jako asistentku Janelle, dceru výborného právníka, která má jakýsi šestý smysl a pozná, když někdo lže. Protože Mike nekomunikuje, vzdává se Ramsay úvodní řeči a krátce po začátku jednání přicházejí na řadu svědci. První vypovídá letuška soukromé společnosti, která často s Boonem a jeho synem létala. Tvrdí, že při posledním letu se Mike zdál zasmušilý, protože otec ho tlačil k tomu, aby si vybral prestižnější univerzitu, než na kterou chtěl jít Mike. Policistka, která byla zavolaná k případu domácího násilí, vypovídá, že Mike prohlásil nad tělem svého otce, že to měl udělat už dávno. Dalšími svědky jsou sousedé, kteří byli svědky toho, jak se Boon Lassiter špatně choval ke své ženě Lorettě. Ponižoval ji před ostatními a posmíval se jí, že je hloupá, protože nemá vysokou školu. Mike, který si dříve s otcem výborně rozuměl, se přede všemi matky zastal. I Mikeův kamarád viděl na vlastní oči, jak se Boon k manželce choval. Protože Mike stále nemluví, rozhodne se Ramsay povolat na lavici svědků jeho matku Lorettu a ta vypovídá, že ji manžel fyzicky i psychicky týral a že jí Mike přiznal, že otce zabil. Ramsay má i důkaz o týrání v podobě fotografií modřin a zranění.
    Po této výpovědi se Mike náhle rozhodne vypovídat, ale neřekne Ramseymu, co hodlá u soudu říct. Když mu soudce dá slovo, Mike říká, že otce zabil, ale ne proto, že ubližoval jeho matce, ale proto, že ho od jeho dvanácti let opakovaně znásilňoval a Mike už toho měl dost. Proto chtěl jít na univerzitu, která je vzdálenější, i když ne tak prestižní, jen aby unikl otci. Otec byl kvůli jeho rozhodnutí naštvaný a znásilnil ho rovnou v letadle a vyhrožoval mu, že se to bude opakovat do té doby, než odejde na univerzitu. Letuška znovu vypovídá, ale tvrdí, že se nic takového nestalo. Janelle ji však přiměje říct, že během letu trávila opakovaně čas v pilotní kabině, protože ačkoliv je vdaná, má poměr s druhým pilotem, a nemůže tedy s jistotou tvrdit, že k znásilnění nedošlo. Na závěr mají svou řeč k porotě jak obžaloba, tak obhajoba, a porota se musí poradit. Janelle mezitím hovoří s Lorettou. Poví jí, že si je jistá, že Mike otce nezabil, jen se snaží chránit matku. Loretta je naštvaná a hned to poví Ramseymu. Ten později Janelle poví, že mu jde jen o to, aby svého klienta zbavili obvinění, nic jiného ho nezajímá. Další den je poslední den soudu. Porota se jednomyslně shodla na tom, že Mike je nevinný. Mike si chce promluvit s Ramseym mezi čtyřma očima. Ví, že byl Ramsey milencem jeho matky, a to on zabil Boona. Toho dne totiž u postele spatřil hodinky, které jak během soudu zjistil, patřily Ramseymu. Ramsey si později vybavuje vzpomínky na celou událost. Ramsey a Loretta spolu měli poměr. Boon měl podezření, a protože se Ramsey bál, aby Lorettě zase neublížil, dohodli se spolu, že Boona zabijí. Zabil ho Ramsey, ale než stihli dokončit plán, vrátil se domů Mike a domníval se, že otce zabila Loretta. Ramsey zmizel a Mike, nadaný budoucí právník, si pak vymyslel plán, jak matku ochránit.(TV Prima)



       
       



    ONLINE




    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.278 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 09:17
    sql

    TOPlist